Прощання з початковою школою

 Сьогодні дуже радісний день, але з невеликим присмаком суму. Адже ми пройшли складний етап . Подолали 4 сходинки початкової школи. Навчилися не тільки писати, читати і рахувати, а й дружити, працювати в команді , підтримувати одне одного у важкі часи. Ми відчуваємо сум, бо нам доведеться залишити свій улюблений клас та попрощатися із нашою першою вчителькою. Але як сказала нам наша вчителька : " Двері мого класу завжди відчинені для вас!" Тож ми будемо забігати та розповідати їх свої новини.

А тепер ми впевненно крокуємо у середню школу, до п'ятого класу, щоб продовжувати отримувати знання та набувати нових навичок.

Під час прощального уроку ми отримали останні настанови вчительки та отримали від неї незабутній подарунок " Фільм спогадів" https://youtu.be/clKY3BZYri4

А дасі почалися веселощі. Хоча сумно, що не всі учні могли пограти у квест та розважитися. Адже війна розкидала багатьох з нас у різні місця. Але навіть перебуваючи далеко один від одного, ми пам'ятаємо, що ми є класна родина.












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

День вишиванки у нашому класі.

З Днем вишиванки!